Olimpiada BD 2023 – Gala de Premiere a Olimpiadei de Benzi Desenate va avea loc la Casa Olimpică din București, după începerea noului an școlar

0
759
La rugămintea majorității bibliotecilor, scolilor participante la Olimpiada BD 2023, a bibliotecarilor, invatatorilor, profesorilor si, nu in ultimul rând, al parintilor elevilor cistigatori, vom organiza Gala de premiere dupa inceperea anului scolar pentru a oferi posibilitatea celor ce-si doresc, sa participe in persoana, la Casa Olimpică din București, cu ocazia acestui eveniment. Luna august este o perioada de concedii si, daca tot s-a întârziat cu primirea premiilor, am fost sfatuiti si indrumati sa organizam premierea dupa inceperea anului scolar. Tot atunci se vor trimite si pachetele catre cei care nu vor participa in persoana la eveniment. Stim ca anul acesta s-a intârziat cu Gala de Premiere si trimiterea premiilor, dar va asiguram ca asteptarea va fi una care va aduce bucurii, iar Gala de Premiere va avea multe surprize.
Expozitia cu lucrările câștigătorilor poate fi vizitată gratuit la Casa Filipescu-Cesianu – Muzeul Vârstelor din București, până la finalul lunii august, după care va fi itinerată în țară, la cererea școlilor participante la Olimpiada BD.
Catalogul cu lucrările câștigătoare se poate accesa gratuit aici: publuu.com/flip-book.

(Olimpiada de Benzi Desenate).

Mangalia News, 25.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply