Trofee senzaționale la Cupa Dobrogeană la Crap 2023, ediția a XIII-a, Balta Vlahi – reportaj de Ciprian Plăcintă (galerie FOTO)

0
712
„Timp de 3 zile, la finalul weekend-ului trecut, am participat la o competiție de pescuit la crap. Cu ușurință pot spune că a fost partida vieții! Nu am mai avut niciodată atâtea trăiri contradictorii, într-o succesiune absolut amețitoare. De la bucuria capturării unui “dulap”, la frustrarea și furia pierderii altuia. De la perioade de hrănire frenetică cu dublu dril, la ore întregi în care pescuiai ca în cadă, fără nici o trăsătură. De la analiza clasamentului, după o cântărire, la emoția și înfrigurarea așteptării afișării următorului “cântar”. De la moțăit, noaptea, în scaun, între lansete, până la somnul în patul de campanie, cu pauzele de rigoare, pentru a-ți ajuta coechipierul cu minciogul, să pună peștele pe saltea. De la bucuria extra-cântarului, la agonia “parcării” unui exemplar mai răsărit într-un pâlc de stuf, la câțiva metri de ponton. De la amalgamul incredibil de culori al unui apus sau răsărit de soare, la umezeala cruntă care pătrunde prin haine, în timpul nopții.
Toate astea nu le-am trăit de unul singur, s-au întâmplat în echipă, alături de coechipierul meu Iwa (Alex). Pescuim de foarte mult timp împreună și, datorită lui, am atins nivelul competițional din ultima perioadă.
Pe scurt, noi doar trăim, trăim așa cum ne dorim și asta nu e chiar simplu.
Hai, să fiți fericiți, oriunde v-ați afla!” (Ciprian Plăcintă).

Mangalia News, 23.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply