DB Work: Profesioniștii din domeniul naval, așteptați la interviu direct cu angajatorul, la Târgul de Joburi pentru Olanda – Mangalia, 23-25 august

0
1288
În contextul în care siguranța locurilor de muncă din domeniul naval în Mangalia este sub semnul întrebării, DB Work oferă zeci de posturi în șantierele navale din Olanda, cu contract de muncă stabil și multe beneficii asigurate, la Târgul de Joburi organizat pentru specialiștii din acest domeniu.

Târgul de Joburi Domeniul Naval – Mangalia, 23-25 august.

LOCUL DESFĂȘURĂRII: Hotelul Mera Brise, Str. Frumoasei, Mangalia.
PROGRAM:
  • Miercuri, 23 August, orele 11:00 – 19:00,
  • Joi, 24 August, orele 11:00 – 19:00,
  • Vineri, 25 August, orele 11:00 – 19:00.
ÎNSCRIERE TÂRG: Cei care doresc să participe la Târgul de Joburi trebuie să se înscrie înainte, completând un formular online simplu, disponibil la acest link.
Interviu direct cu angajatorul
Cu peste 8 ani vechime ca agenție de mediere și plasare a forței de muncă în străinătate, DB Work vine în sprijinul profesioniștilor din domeniul naval, oferindu-le oportunitatea de a-și construi un viitor sigur într-un șantier naval din Olanda.
Astfel, în cadrul Târgului de Joburi de la Mangalia, candidații vor depune CV-ul direct la angajatorul din Olanda și vor susține interviul cu acesta, având șansa să semneze contractul de muncă cu plecare imediată chiar în timpul evenimentului.
Ce locuri de muncă vor fi disponibile? Ofertele disponibile în cadrul târgului acoperă diferite specializările din domeniul naval: sudori, lăcătuși, mecanici, tubulatori, electricieni, vopsitori, polizatori.
300 de euro BONUS DE ANGAJARE
În cadrul Târgului, profesioniștii calificați în domeniul naval care candidează pentru unul dintre posturile disponibile în Olanda pot beneficia de bonusul de 300 Euro pe care îl vor primi dacă semnează contractul pe loc, în ziua în care participă la târg.
Acest bonus de 300 euro este acordat ulterior, doar dacă profesionistul acceptă să semneze în cadrul târgului contractul de muncă cu plecare imediată în Olanda.
Candidații trebuie să mai știe că o ofertă de lucru în Olanda prin DB Work vine la pachet cu un contract de muncă 100% legal, în care sunt incluse o serie de beneficii, precum transport către Olanda, cazare asigurată, transport către job și înapoi la cazare, asigurare de sănătate inclusă. Despre toate beneficiile unui contract de muncă prin DB Work, pot afla din articolul publicat pe site-ul agenției.
Formular de încriere pentru a participa la Târgul de Joburi
Profesioniștii din domeniul naval nu ar trebui să lase veștile neplăcute să îi afecteze! Îi așteptăm la Târgul de Joburi pentru Olanda de la Mangalia, pentru a profesa în continuare, în siguranță, pe un job în domeniul în care sunt calificați.
Dacă vor să profite de un contract de muncă în Olanda, cu toate beneficiile incluse, trebuie să completeze formularul de înscriere și să vină la evenimentul DB Work, pentru a primi toate informațiile necesare.

Accesează aici formularul de înscriere!
Cei care au nevoie de mai multe detalii despre Târgul de Joburi în Domeniul Naval – Mangalia, 23-25 August 2023, pot contacta echipa DB Work România la telefon +40 790 684 891, sau la email [email protected].
Construiește un viitor sigur în Olanda, pentru tine și familia ta!

Mangalia News, 14.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply