MADRIGAL – CONCERT LA RĂSĂRITUL SOARELUI! EVENIMENT UNIC LA MALUL MĂRII (FOTO-VIDEO)

0
469

carturesti.ro%20
farmec.ro

Premiera absolută a zorilor!

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna  Ungureanu, împreună cu actorul Marius Manole au susținut în această dimineață un recital în premieră absolută la răsăritul soarelui, pe malul mării, la Constanța.
În cadrul recitalului au fost prezentate compoziții corale românești semnate de Corneliu Cezar, Mihai Moldovan și Sabin Păutza.
Aproape 600 de persoane au participat astăzi, 14 august, la evenimentul inedit organizat de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” pe faleza Cazinoului din Constanța. La ora 06:07 AM, publicul a întâmpinat răsăritul pe acordurile muzicii interpretate de Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Recitalul Corului Madrigal a inclus un moment recitativ al actorului Marius Manole. La orgă a interpretat Abel Corban.

Imaginea a fost întregită de prezența pe mare a unui vas al Gărzii de Coastă, care a salutat Corul Madrigal și publicul pe parcursul întregului recital. De asemenea, Garda de Coastă, reprezentată de Comisarul Șef Alexandru Oae, a oferit Corului Madrigal sifleea marinărească, în semn de respect față de organizarea Turneului Ave Maria, prilejuit de  Ziua Marinei. 
Evenimentele continuă astăzi pe Faleza Cazinoului constănțean cu o seară de folk, în cadrul Cantus Mundi Fest, unde copiii din corurile Cantus Mundi vor cânta împreună cu Ducu Bertzi, Mircea Baniciu și Emeric Imre, precum și pe 15 și 16 august, cu Spectacolul Extraordinar „Ave Maria”, realizat în co-producție cu Primăria Constanța.

 


Mangalia News, 14.08.2023.


 


piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply