Aseară ne-am bucurat de un concert extraordinar, un show surpriză! Mișu Cernea, Mike Godoroja și Mihai Pocorschi au cântat pentru 2 Mai! Astăzi dăm oficial startul Festivalului de Jazz, Blues and More!

0
659
A început! Show surpriză – Călătorii printre Nouri cu Mișu Cernea, Mike Godoroja și Mihai Pocorschi, în deschiderea Festivalului de Jazz, Blues&More! A fost spectaculos!
„S-a deschis oficial Festivalul de Jazz și Blues, în 2 Mai. Suntem la a 2-a ediție și deja avem spectatori care își rezervă vacanța special pentru acest eveniment. Festivalurile cresc și cresc alături de localitatea noastră, de 2 Mai, Limanu și Vama Veche. Deci, pe lângă pește și mâncare tradițional pescărească, în 2 Mai, turiștii găsesc acum și altceva bun: jazz, blues and more“, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Astăzi 5 August, pe scena din 2 Mai, urcă Mike Godoroja&Blues Spirit, Black River, Ghitarissimo și Dixie Tram. Pe 6 August vor cânta Nightlosers, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte, Cătălina Beta Trio și Rock Mountain School.
Informații despre Festivalul de Jazz, Blues & More dar și despre Târgul de Carte, Folk și Poezie, locul de desfășurare dar și programul pentru fiecare eveniment se găsesc pe pagina de Facebook a proiectului – Cultura la Liman.
Aseară ne-am bucurat de un concert extraordinar, un show surpriză! Mișu Cernea, Mike Godoroja și Mihai Pocorschi au cântat pentru 2 Mai!
Astăzi dăm oficial startul Festivalului de Jazz, Blues and More! Astă seară ne vedem cu Mike Godoroja &Blue Spirit, Black River, Ghitarissimo și Dixie Tram!
Ora 20.00, Aleea Taberei, 2 Mai! Intrarea este liberă! (Cultura la Liman).


Mangalia News, 05.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply