Daniel Georgescu – 2 Mai redevine ceea ce era odinioară: Locul în care își dau întâlnire artiștii pe litoralul românesc!

0
860
Săptămâna trecută, în 2 Mai, au fost o energie aparte și o atmosferă extraordinară! Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” a adus la mare peste 150 de tineri artiști care au transformat micul nostru sat pescăresc în Capitala Culturii pe litoralul românesc.
„Este direcția pe care vrem să mergem. 2 Mai să redevină ceea ce reprezenta odinioară – o reședință a artiștilor pe litoral, o destinație <altfel>. Am făcut parte din public și m-am bucurat de spectacolele din această săptămână. A fost un succes și mulțumesc, Magda Catone și Carol Ionescu, pentru că, împreună, am reușit să aducem acest proiect la mare și să îl transformăm de la an de an într-un eveniment etalon pentru perioada estivală. Ne revedem anul viitor cu lumea filmului și teatrului, dar în 2 Mai evenimentele continuă! Săptămâna aceasta dăm startul Festivalului de Jazz, Blues & More”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Evenimentele verii sunt detaliate pe pagina de Facebook – Cultura la Liman, un proiect inițiat și susținut de Primăria Comunei Limanu!


Mangalia News, 01.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply