Emil Ghinea: „Locul II la OPEN, Valea Uzului. Un podium foarte muncit și motivat. O problemă tehnică pe care nu am depistat-o din timp, m-a propulsat pe acest loc”

0
953
Emil Ghinea: „Locul II la OPEN, Valea Uzului. Un podium foarte muncit si motivat. O problemă tehnică pe care nu am depistat-o din timp, m-a propulsat pe acest loc Ar trebui să fiu multumit, dar nu sunt. Și nu din aroganță, ci pentru faptul că puteam mai mult. Totuși, Locul I este al celui căruia astrele i se aliniază. La mine, o problemă de alimentare pe care nu am depistat-o din timp, m-a propulsat pe locul II. Felicitări, Dominic și Octavian, pentru rezultate. Ne vedem la Baia Mare – Trofeul Gutâi, pe 26-27 august!
Mulțumesc echipei mele tehnice și partenerilor care fac posibilă participarea mea la Campionatul National de Viteză în Coastă!”
După etapa Valea Uzului, Emil Ghinea ocupă în continuare Locul 1 în Clasamentul general anual al Campionatului Național de Viteză în Coastă, deși, din motive tehnice, s-a situat doar pe locul 2 la general, locul 2 la categoria II si locul 2, la clasa E2SC – 3000.

fanrally.ro: Prima zi a competitiei a debutat cu 3 manse de recunoastere, unde de fiecare data intaietatea i-a apartinut lui Emil Ghinea – castigatorul primei editii a Trofeului Valea Uzului. La volanul modelului Norma M20-F, mangaliotul a stabilit timpii de referinta mansa dupa mansa – castigand inclusiv prima urcare de antrenament cronometrat, apropiindu-se inclusiv de recordul stabilit la editia precedenta de Jerome France – absent de la start in acest an. Balanta cronometrului avea sa se rastoarne insa in favoarea lui Octavian Ciovica, care la ultima urcare a zilei a gasit resursele necesare pentru a-si detrona adversarul, stabilind nu numai timpul de referinta al zilei, ci si un nou record pe cei aproape trei kilometri ai traseului – 01:26,588. Ghinea avea sa incheie la doar 6 zecimi de secundă de brasovean, in timp ce traseul mai mult tehnic avea sa-l avantajeze pe Dominic Marcu, pilotul din Sinaia incheind ziua pe trei la OPEN respectiv pe prima pozitie la categoria automobilelor cu caroserie inchisa.


Mangalia News, 31.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply