24 Iulie 2023 – 159 de ani de existenţă instituţională pentru Poliţia de Frontieră Română

0
389
Astăzi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în prezenţa domnului Cătălin Predoiu, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, a doamnei Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senatul României, a domnului secretar de stat, chestor general de poliție Bogdan Despescu şi a inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, domnul chestor de poliţie Victor-Ştefan Ivaşcu, a avut loc festivitatea prilejuită de sărbătorirea a 159 ani de existenţă instituţională.
La eveniment ne-au onorat cu prezenţa, ambasadorii Austriei, Republicii Moldova, Bulgariei, Serbiei şi Elveţiei, precum şi reprezentanţi ai misiunilor diplomatice ale Spaniei, Italiei, Germaniei şi Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv şefii de arme din Ministerul Afacerilor Interne şi reprezentanţii instituţiilor care colaborează cu Poliţia de Frontieră şi a personalului Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.
Ziua Poliţiei de Frontieră Române – 24 iulie – reprezintă de fiecare dată un prilej de a onora activitatea poliţiştilor de frontieră în îndeplinirea misiunilor specifice la granița României.
Cu această ocazie, oficialii prezenţi la eveniment au felicitat poliţiştii de frontieră pentru sprijinul acordat şi eforturile depuse de aceştia din punct de vedere profesional, în această perioada specială, demonstrând capacitate de mobilizare și adaptare, pentru a putea acționa eficient, pe toate planurile și de contribui la efortul colectiv.
Totodată, domnul viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne şi inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române au acordat BREVETUL EMBLEMA DE ONOARE A POLIŢIEI DE FRONTIERĂ ROMÂNE, cea mai importantă distincție a instituției, pentru “POLIŢISTUL DE FRONTIERĂ AL ANULUI 2023”. […]

Continuarea, pe politiadefrontiera.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply