Deschiderea oficială a circulației auto pe Podul suspendat peste Dunăre Brăila-Tulcea va avea loc joi, 6 iulie. Pietonii și bicicliștii nu pot tranzita Podul

0
615
Pietonii și bicicliștii nu pot tranzita Podul peste Dunăre Brăila-Tulcea. Deschiderea circulației auto pe pod: 6 iulie, începând cu ora 13,00. Fără taxă (pentru început).
Deschiderea oficială a circulației pe Podul suspendat peste Dunăre Brăila-Tulcea a fost programată pentru data de 6 iulie, însă au fost deja stabilite anumite restricții: pietonii și bicicliștii nu au voie să circule pe pod, chiar dacă pe lângă cele două benzi de circulație pe fiecare sens de mers, podul este prevăzut și cu trotuare. Conform proiectului inițial, structurile au câte 2,80 metri lățime și sunt destinate traficului pietonal și al bicicletelor.
Aceste trotuare sunt exclusiv pentru mentenanța și întreținerea podului, nu vor fi trotuare deschise circulației pietonilor”, a spus Irinel Scrioșteanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor. Așadar, din motive de siguranță, pietonii și bicicliștii nu pot tranzita podul. […]
Unele drumuri de legătură mai sunt în lucru, așa că se va circula doar pe varianta Măcin.
Secretarul de stat spune că într-o primă etapă, nu se va plăti nicio taxă pe acest pod, dar vor fi unele restricții – nu se va circula pe timp de noapte, în următoarele 4 până la 8 săptămâni. Și asta pentru că trebuie demontate macaralele care au fost folosite la construirea sa.
Construcţia podului suspendat, cu o lungime totală de aproape 2 km, a început în anul 2017, iar valoarea totală a contractului a depăşit două miliarde de lei.

Mai mult, pe dobrogeanews.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply