Mult succes, elevilor care vor participa la etapele naționale ale Olimpiadelor școlare și Vacanță plăcută, tuturor colegilor de la Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia!

0
616
„De astăzi, începe vacanța de primăvară. Vacanță frumoasă, dragi elevi! Vă dorim să petreceți clipe minunate, alături de cei dragi vouă, să vă odihniți și să vă reîntoarceți la școală, dornici să continuați aventura cunoașterii!
Și, pentru că avem și elevi care nu intră în vacanță, deoarece își vor continua pregătirea pentru etapa națională a Olimpiadelor școlare, le urăm succes! Ne referim la:
Vernica Andreea-Vanessa, elevă în clasa a IX-a D, îndrumată de către doamna prof. Cuseac Silvia, care va participa la Olimpiada de Istorie, ce se va desfășura la Râmnicu Vâlcea în perioada 10-14 aprilie 2023;
Hornea David, din clasa a X-a C, coordonat de către prof. Matei Cristina care participă la Olimpiada de Religie ortodoxă, desfășurată între 19-23 aprilie la Arad;
Vasile Lidia, din clasa a X-a B, îndrumată de prof. Diaconu Daniela și prof. Giurcă Adina, care merge la Iași, in perioada 10 -14 aprilie, pentru Olimpiada de Biologie;
Văsîi Adina Margareta, Cernat Alexia Teodora (clasa a IX-a C), Tudorov Natașa (clasa a IX-a B), Carabageac Teodora Liliana, Băcanu Emma și Miron Ion Alexandru (clasa a X-a A), coordonați de către prof. Giurca Adina, care se pregătesc pentru Concursul Educație pentru Sănatate, a cărui etapa finală va avea loc la Constanța, pe 27 mai.
Vacantă frumoasă și felicitări, îi spunem și lui Șargu Alexandru Ștefan, elev în clasa a VI-a B, coordonat de doamna prof. Popa Gabriela Maria, care a reprezentat instituția noastră la etapa națională a Olimpiadei de Informatică, ce s-a desfășurat la Târgu Mureș pe 2 aprilie 2023”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Liceului Teoretic ”Callatis” din Mangalia.


Mangalia News, 07.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply