Ministerul Turismului cere modificarea statutului Organizatiei de Management al Destinatiei Constanta – Mamaia

0
699

farmec.ro
carturesti.ro%20
Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost aprobat de Consiliul Local Municipal pe 31 octombrie 2022.

Ulterior, pe finalul anului 2022, a avut loc ședința de constituire a Asociației “Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța” (OMD Mamaia Constanța).

Alături de reprezentanții Primăriei și Prefecturii Constanța, Organizația Patronală Mamaia – Constanța și Asociația Patronală Resto au semnat statutul OMD Mamaia Constanța.

Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța va gestiona activitatea de promovare și de management turistic a stațiunii Mamaia și a municipiului Constanța.

Primăria va asigura totodată transferul integral al sumelor colectate din taxa de promovare și de dezvoltare a turismului către Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța și va aloca buget pentru reparații și investiții în zonele menționate.

Din Consiliul Director al Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța fac parte reprezentanții tuturor membrilor fondatori.

Astfel, din partea Primăriei Constanța în Consiliu au fost desemnați George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac, care are și calitatea de președinte, Nicolae Bucovală – președinte la Asociatia Patronala Mamaia, Lucian Tudose – președinte Asociația Resto (n.r. deține restaurantul Corleone din stațiunea Mamaia) și Sebastian-Ionuț Puznava – presedinte Patronatul Marea (n.r. manager Victoria Resort din Mamaia, membru FIHR).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După înființare și aprobarea statutului, a început corespondența cu Ministerul Turismului, în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru OMD Mamaia-Constanța.

Direcţia Generală Turism din cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului a solicitat modificarea statutului, adoptat la Constanța, în vederea clarificării unor aspect de natură tehnică, a diferențierii patrimoniului de buget și a precizării cu exactitate a scopul acestei asocieri. […]

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply