Radu Cristian: Sezonul târgurilor de toamnă, organizate la inițiativa cadrelor didactice și părinților elevilor din Mangalia, este ocazia perfectă pentru a lua contact cu nevoile unităților de învățământ, din perspectiva tuturor celor implicați în actul educațional

0
853
Sezonul târgurilor de toamnă, organizate la inițiativa cadrelor didactice și părinților elevilor din Mangalia, este ocazia perfectă pentru a lua contact cu nevoile unităților de învățământ, din perspectiva tuturor celor implicați în actul educațional. La evenimentele organizate, vineri, de Școala Nr.2, Grădinița 1 și Grădinița din Neptun, am avut discuții constructive cu părinții si profesorii, iar Primăria Mangalia se va implica, în continuare, în sprijinirea învățământului din orașul nostru.

MN – Citiți și: Creativitate culinară, multă voie bună și culori vibrante, la Târgul de toamnă de la Școala Gimnazială Nr.2 ”Sf. Andrei” Mangalia – https://bit.ly/3MY6r3V.

O poveste de cartier – Copii frumoși, mame grozave și cadre didactice de nota 20! Târgul toamnei, la Școala Gimnazială Nr.1, Mangalia – https://bit.ly/3goMcQt.

Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia: „Povestea Târgului nostru de toamnă 2022 se încheie, dar noi continuăm să scriem realități frumoase!” – https://bit.ly/3CWiPOh.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La Târgul de toamnă al ciclului primar de la Școala Nr.3 Mangalia, am admirat standuri coborâte parcă din Muzeele noastre Etnografice! Atmosfera a fost superbă! – https://bit.ly/3TLdY87.


Mangalia News, 24.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply