START, proiectului HERCULES, în județul Constanța! Direcția Județeană pentru Sport și Tineret prezintă trei destinații în care elevii pot face sportul îndrăgit

0
1041
START, proiectului HERCULES! Într-o zi de toamnă ca de vară, cu soare prietenos și cer senin, dăm start îndrăgitului #proiectHercules în județul #Constanța.

Ministerul Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, vă invită astăzi, luni, 24 octombrie 2022, la:

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, Complexul Sportiv Centenar 2018, la cursurile gratuite de inițiere în fotbal, la ora 09:00 (copii între 6 -11 ani) – antrenor prof. Vasilică Cristocea și la ora 10:00 (copii 12 – 15 ani) – antrenor prof. Cristian Mustacă.

Palatul Copiilor Constanta, str. Soveja nr. 17, Constanța, la cursurile gratuite de inițiere în natație, la ora 14:00 – prof. Anca Buzbuchi.

Tenis Club Bright, str. Eduard Caudella nr.1, la cursurile de inițiere în tenis, la ora 15:00 – antrenor Theodor Iasonidis.

Mulțumim pentru sprijin domnului ministru al Sportului, Eduard Novak și întregii sale echipe de la Ministerului Sportului, Mulțumim antrenorilor, părinților, care încurajează copiii să facă #sport și #mișcare, precum și tuturor partenerilor și colaboratorilor #DJSTConstanța, care sprijină buna desfășurare a celei de-a doua ediții, de toamnă, a proiectului #Hercules.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 24.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply