Creativitate culinară, multă voie bună și culori vibrante, la Târgul de toamnă de la Școala Gimnazială ”Sf. Andrei” Mangalia

0
717
Şcoala Gimnazială nr. 2 “Sfântul Andrei” Mangalia: Creativitate culinară, multă voie bună și culori vibrante, la Târgul de toamnă de la Școala Gimnazială ”Sf. Andrei” Mangalia. Toți cei care au venit la ediția din 21 octombrie 2022 a târgului au remarcat standuri frumos împodobite și copii drăgălași, care își promovau de zor produsele pentru că, desigur, fiecare clasă le avea pe cele mai grozave! Nu a lipsit nici programul artistic, care a inclus cântece și dansuri populare.

Mulțumim domnului primar Radu Cristian, care a vizitat târgurile noastre de la Grădinița Nr. 5 Neptun, Grădinița Nr. 1 Mangalia și Școala Gimnazială ”Sf. Andrei” Mangalia. Dumnealui a propus ca produsele neperisabile nevândute să fie donate, iar primăria le va deconta școlii. Sumele strânse în urma vânzărilor în cadrul târgului se folosesc pentru diverse activități extrașcolare (mers la teatru/film/muzeu), sau pentru achiziționarea de materiale auxiliare necesare unei bune desfășurări a orelor creative.

Târgul de toamnă ”Gusturi și culori” face parte din proiectul amplu ”Lucrând în echipă, suntem mai buni!”. Ne propunem astfel implicarea activă a şcolarilor în activităţile desfăşurate, pregătirea acestora pentru o viaţă socială bazată pe cooperare, comunicare, acţiune.

Felicitări, cadrelor didactice, părinților și copiilor pentru implicare și sperăm că va rămâne o activitate de tradiție în școala noastră!

Albumul FOTO integral, aici:


Mangalia News, 23.10.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply