MASAJE TERAPEUTICE la Hotel Laguna, în Mangalia, cu Cosmin Adrian Simu, Raluca Milea și Ioana Cristina Vaporidis, Campioni Mondiali în terapii complementare

0
2246
Campionii Mondiali în terapii complementare Cosmin Adrian Simu, Raluca Milea și Ioana Cristina Vaporidis vor fi prezenți în perioada 21-25 septembrie în Mangalia, la Hotel Laguna, dând astfel curs numeroaselor solicitări primite după evenimentul CARAVANA SĂNĂTĂȚII, care a avut loc la începutul lunii septembrie, la Sanatoriul Balnear Mangalia.
Doar ce au revenit ieri din Franța, unde au participat ca invitați ai Leontinei Florea la etapa pariziană a evenimentul mondial intitulat World Wellness Weekend și au prezentat demonstrații de Artă a Masajului, eveniment la care au primit Distincția de 6 Stele.

Cei trei revin la Mangalia pentru a-și respecta promisiunile făcute în urmă cu două săptămâni și a se pune la dispoziția oamenilor care au nevoie de masaje și de alte diverse terapii pe care ei le folosesc cu măiestrie. Totodată, se vor ocupa și de sportivii-campioni care provin de la Cluburile de Lupte din Mangalia și Limanu, cu care se mândrește România.
După această nouă „escală” la Mangalia, toți trei sunt invitați în Italia, la un Campionat Mondial de Masaj organizat de renumitul Maestru terapeut Antonio Cerrone, competiție internațională despre care vă vom informa în zilele următoare.
Programări: între orele 9:00 – 12:00 și 15:00 – 18:00, zilnic, în perioada 21-25 septembrie.
Telefoane de contact:
0771697078, Raluca Magdalena Milea, (Raluca Milea),
0743100628, Cosmin Adrian Simu, (Cosmin Adrian Terapeut),
0757756752, Ioana Cristina Vaporidis (Cristina Kriss).

Vă invităm să citiți și articolul: ROMÂNIA, LOCUL I, în clasamentul WORLD MASSAGE FEDERATION, cu 11 medalii obținute la Campionatele Mondiale de Masaj: 6 de Aur, 2 de Argint și 3 de Bronz! (La acest frumos rezultat au contribuit și Campionii noștri ce vor fi din nou la Mangalia).

Mangalia News, 20.09.2022.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply