Un nou hipermarket Kaufland se va construi la Mangalia | Ce a decis Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța

0
792

libris.ro%20

AMAZON - Sanatate si bunastare. Comandati aici!


carturesti.ro%20

Ce pași s-au mai făcut pentru construirea unui nou hipermarket Kaufland la Mangalia.

  • Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru branșamentele necesare.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Kaufland Romania SCS la Mangalia, pentru viitorul hipermarket pe care îl vor deschide în sudul litoralului.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Branșament apă, racord canalizare menajeră și conductă de refulare ape pluviale – Teren cu N.C. 112685 (+hypermarket)”, str. General Vârtejanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1, 1A – lot 3 si 1F, in judeţul Constanţa, mun. Mangalia, str. General Vartejanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1 si 3, 1F.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Amintim că în octombrie 2021, APM Constanța a dat undă verde pentru viitorul magazin Kaufland din Mangalia. Este vorba de proiectul „Construire hypermarket cu parter înalt+etaj parțial(P+1EP) și galerie comercială, pentru comercializare produse alimentare și nealimentare, copertină metalica umbrire parcare, amplasare construcții anexe (container bufet și spații de servire, container reciclare, port trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, copertină cărucioare), amplasare panouri publicitare (totem și pilon), amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), instalații interioare și rețele/lucrări tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, accese rutiere și pietonale și racorduri la drumurile publice, organizare de șantier, stații încărcare vehicule electrice, branșamente utilitare”, cu respectarea reglementarilor urbanistice mentionate in cuprinsul certificatului de urbanism, propus a fi amplasat în Mun. Mangalia, str. General Vârtejeanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1, 1A – lot 3 si 1F,  județul Constanța.

Pentru acest amplasament a fost emis de către Primăria Municipiului Mangalia Certificatul de Urbanism nr. 405 din 25.06.2021 pentru „Construire hypermarket cu parter înalt+etaj parțial (P+1EP) și galerie comercială, pentru comercializare produse alimentare și nealimentare, copertină metalica umbrire parcare, amplasare construcții anexe (container bufet și spații de servire, container reciclare, port trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, copertină cărucioare), amplasare panouri publicitare(totem și pilon), amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), instalații interioare și rețele/lucrări tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, accese rutiere și pietonale și racorduri la drumurile publice, organizare de șantier, stații încărcare vehicule electrice, branșamente utilitare”.

Valoarea investiției este de aproximativ 24.762.000 lei, iar perioada de implementare este de 24 de luni. (sursa: ziuaconstanta.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 20.09.2022.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply