Femeile antreprenor care doresc să obțină finanțare în cadrul programului Start-up Nation 2022 pot participa la concursul OFA STARTUP ANGELS, pentru a beneficia de sprijinul OFA UGIR!

0
425

farmec.ro

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR a dat startul ediției cu numărul doi a primei competiții de pitching din România, adresate femeilor antreprenor.

În acest an, competiția va sprijini femeile antreprenor care doresc să obțină finanțare în cadrul programului Start-up Nation 2022.

Dacă dorești să ai cele mai bune șanse de a câștiga finanțarea oferită de Guvern, înscrie-te în concurs!

Pe data de 16 august, cele 3 idei de afaceri declarate câștigătoare de juriul competiției, își vor primi premiul – consultanții desemnați de OFA UGIR vor scrie aplicațiile ce vor fi depuse pentru finanțare, respectând cerințele și criteriile programului Start-up Nation 2022.

Așa accesezi cei 200.000 lei nerambursabili, ca să-ți începi afacerea în 2022. Se estimează un număr de 50.000 de beneficiari pentru Pilonul I Start-up Nation România.

În competiție se poate înscrie pe website-ul https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels-s2/, orice companie românească care îndeplinește cumulativ următoarele criterii:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
  • minimum 50% acționariat feminin,
  • acționariatul are cetățenie română,
  • deține un site de prezentare sau o platformă online (magazin online, pagina de facebook, instagram) pentru produsele/ serviciile oferite,
  • Completeaza formularul de înscriere de pe site-ul www.ofa.ugir.ro conform cerintelor programului Start-up Nation,
  • ATENȚIE! Se pot înscrie și participantele de la editia I a competitiei OFA STARTUP ANGELS din anul 2021,
  • Se incadreaza in codurile CAEN eligibile detaliate in Anexa 1 din Regulament.
  • Se incadreaza în cerintele de eligibilitate ale Start-up Nation.

Mihaela Pascariu și Ana-Maria Icătoiu, consultanți pentru afaceri și atragere finanțări guvernamentale și europene cu experiență de peste 18 ani, sunt ”zânele cu penița” care vor pune ideile voastre de afaceri în rigorile programului Start-up Nation.

Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată la nivel național, are o singură etapă de evaluare, în baza eligibilității formularelor de înscriere conform cerințelor Start-up Nation.

Etapele competiției:

  • 28 iulie – 14 august– perioada de înscriere pe pagina ugir.ro
  • 15 august – evaluare proiecte înscrise în competiție, conform grilei de evaluare din programul Start-up Nation.

Femeile antreprenor reprezintă peste 36% din acționariatul firmelor românești. Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei cifră de afaceri.

”Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată de patronatul OFA UGIR, pentru că noi considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești!”, susține Mirabela Miron, președinte OFA UGIR. Și noi sprijinim și promovăm antreprenoriatul feminin și susținem inițiativele de business ale femeilor.

Manager al proiectului național OFA STARTUP ANGELS este Amalia Georgescu, antreprenor de succes, Coordonanor al domeniului de interes Antreprenoriat.

Partenerii oficiali ai evenimentului: AVISSO, Biocomp, Ageo Biz, Impact Assessment, Renate Popescu-consultant în afaceri, Euro Smart DPO, Clinica Endorfine.


Mangalia News, 08.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply