Vara, în 2 Mai, La Polovnik, cu Marcela Stancu și Monica Andrei [galerie FOTO]

0
1558
Sunteți pe litoral? Sunt locuri pe care le vizitezi, care îți rămân în minte și în suflet toată viața, fără de care nu poți trăi, la care te întorci mereu ca la o parte din tine, pentru că energia lor alimentează viața ta, cu oxigenul iubirii. Sunt vacanțe pe care le trăiești în acele locuri, ca pe cea mai mare bucurie, la care te conectezi în gând, tot timpul după ce ai plecat.

Înainte de 1989, tot studentul mergea cu cortul la Costinești, Vama Veche, sau 2 Mai. Acum, doar la 2 Mai și Vama veche se scrie istoria boemei românești. Ca să ajungi acolo, ai nevoie de cazare și un loc bun unde să mănânci. https://portal.revistatimpul.ro/blog…/vara-la-polovnik/.

Dacă tot sunt mari prețurile la Mamaia, vă recomand La Polovnik din 2 Mai! Un meniu gustos, proaspăt, sănătos, la preț excelent, adică pentru toate buzunarele.

O lume plină de arome, pasiune, gust pentru gastronomie, la malul mării

Dincolo de știrile negative apărute în presa românească despre litoralul românesc anul acesta, despre prețurile mari, la cazare și mâncare, o publicitate negativă care să descurajeze românul ca să nu meargă la Marea Neagră în sezonul estival, vă anunț, că am găsit ceva care se încadrează la capitolul “Excelență”.

Am fost Marea Neagră o săptămână, la 2 Mai și am mâncat “La Polovnik”. În același timp, în localitate a avut loc și Festivalul de teatru și film “Șerban Ionescu”, la care a participat și ministrul Culturii.

Toată lumea aleargă la Vama Veche, pentru că sunt mai multe cluburi, însă experiența gastronomică de „La Polovnic”, este unică și de neegalat, pe tot litoralul românesc. Lumea știe că acolo „se mănâncă bine”. Vă învit să citiți meniul și veți constata de ce. Eu i-am văzut pe toți gemând de plăcere, întrebând cu mare curiozitate despre un condiment, sau o rețetă de sos de roșii, plecând satisfăcuți, dar mai ales fericiți. Părerile de bine, așa cum știe fiecare să se exprime, apar și în contul: https://www.facebook.com/LaPolovnik2Mai, unde se găsește lista cu meniul din fiecare zi, tot aici se fac programările zilnice.

Nu departe de plaja de nudiști, în 2 Mai, pe strada Izlazului, 349A, se află “La Polovnik”, un punct gastronomic înființat acum 3 ani, care este deja destul de căutat în sezonul estival. Locul unde poți mânca un meniu la preț rezonabil, pe tot sejurul la mare, este ușor de găsit pe hartă. Tastezi nume în Google, apar articole, indicații rutiere, contul Facebook, un număr de telefon.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Meniul gustos, proaspăt, sănătos, la un preț excelent, adică pentru toate buzunarele, îmbină legume și condimente, pasiune și multă dragoste pentru gastronomia lumii. Veganii și vegetarienii pot mânca și ei aici.

Responsabil pentru toată savoarea destinată papilelor gustative este “Chef” Marcela Stancu, doamna tânără și frumoasă, pe care am cunoscut-o la o lansare de carte, apoi mi-a spus povestea ei într-un interviu – LA POLOVNIK, excelență, pasiune și arome, mod de viață. (Monica Matei).

MN: Vă recomandăm și celelalte articolele publicate de Mangalia News, despre ”La Polovnik”.

Later edit: Maria Gheorghiu – Vineri seara, în 5 august, voi fi din nou prezentă aici, La Polovnik, cu un recital sută la sută acustic, însoțind preparatele de vis pe care Marcela Stancu le pregătește cu mult suflet! 


Mangalia News, 30.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply