Două Medalii de Bronz pentru România, la Campionatul Mondial U17! Diana Voiculescu (40 kg) și Alexandra Voiculescu (46 kg) au câștigat Medaliile de Bronz, la Roma!

0
820

Două medalii de Bronz pentru România, la Campionatul Mondial U17! Diana Voiculescu (40 kg) și Alexandra Voiculescu (46 kg) au câștigat medaliile de bronz, la Roma!

Un parcurs excelent pentru luptele feminine românești, la această ediție a Campionatului Mondial, unul plin de speranțe frumoase pentru viitor!
Felicitări, fetelor! Felicitări, antrenorilor Șerban Mumjiev, Valentin Popescu, precum și celor care au contribuit la descoperirea și pregătirea lor!

”Diana și Alexandra Voiculescu, de la capăt de țară, aduc Bronzul Mondial pentru România si, alături de echipa României, locul VI pe națiuni, din 38!!! Felicitări, fetelor, Felicitări, antrenorilor, Federației Române de Lupte, administrației locale a comunei Limanu și tuturor celor ce susțin acești copii minunați! Mulțumim acelora ce au avut încredere în noi! Se poate mai mult!!! Hai România!!!”


Mangalia News, 29.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply