PRECIZĂRI de la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), despre platforma granturi.imm.gov.ro | Lista celor înscriși la Măsura 2-2022 | Granturile IMM de 5.000-120.000 Euro pentru firme agro-alimentare

0
1827

❗În urma informaților apărute în spațiu public, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) dorește să facă următoarele precizări:

– platforma granturi.imm.gov.ro a funcționat în parametrii normali, dovada este reprezentată de cele peste 10.000 de aplicații, la zi;
– solicitanții au putut și pot contacta în orice moment numărul unic tip Call Center 021 9059.

Împreună cu echipa tehnică a Serviciului de Telecomunicații Speciale monitorizăm în permanență platforma, pentru a preîntâmpina eventuale nefuncționalități.

Totodată, analizăm o serie de situații pe care utilizatorii ni le-au semnalat, pentru a elimina orice neclarități privind funcționalitatea platformei.

✅ MAT este alături de solicitanții măsurii IMM AGRI-FOOD.

La acest moment se poate vizualiza lista celor înscriși în rubrica de Transparență a site-ului granturi.imm.gov.ro. Pe data de 2 iunie vom afișa pe site lista solicitanților eligibili conform evaluării realizate automat de sistem și cei care sunt respinși tot automat de sistem.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply