La Bookfest 2022 – Lansare de carte și sesiune de autografe cu Mihai Ionuț Grăjdeanu, autorul volumului ”Comics Didactic – Literatura română în benzi desenate”

0
513

farmec.ro

Editura Didactică Publishing House prezintă în premieră națională: Balada Miorița în Benzi Desenate. Lansare de carte și sesiune de autografe. Vă așteptăm la BOOKFEST, să descoperiti mai multe BD-uri în noul volum COMICS DIDACTIC – Literatura română în benzi desenate, cu Mihai Ionuț Grăjdeanu.

Didactica Publishing House: Poate fi literatura română palpitantă chiar și pentru cei mai sceptici elevi? Noi spunem că DA – contează doar modul în care este prezentată!

Vă așteptăm, Sâmbătă, 4 iunie, la Bookfest, la o sesiune de autografe cu Mihai Ionuț Grăjdeanu, autorul volumului ”Comics Didactic – Literatura română în benzi desenate”. Puteți face cunoștință cu autorul, între orele 16:00 – 17:00, la standul DPH – E04. 

”Deși ar părea imposibilă transpunerea în benzi desenate […], aceasta nu poate decât să aducă un plus de valoare orelor de Limba și literatura română, prin studiul autorilor clasici. Ba mai mult, poate impulsiona elevul să studieze textul original, […]. Seria benzilor desenate din Comics Didactic are încă multe surprize de dezvăluit și nu ne rămâne decât să le descoperim împreună, citind!” – Mihai I. Grăjdeanu, profesor și autor de benzi desenate.


Bookfest 2022

Cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1 – 5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2, iar Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Japonia. Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București.
Programul de vizitare va fi următorul:
• miercuri, 1 iunie — 10:00-20:00;
• joi, 2 iunie — 10:00-20:00;
• vineri, 3 iunie — 10:00-21:00;
• sâmbătă, 4 iunie — 10:00-21:00;
• duminică, 5 iunie — 10:00-20:00.
 
Intrarea este liberă!

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest (București, 29 mai – 2 iunie 2019) au fost prezenți peste 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Invitatul de onoare al acestei ediții a fost Marea Britanie. La edițiile internaționale anterioare țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia, Israel, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 28.05.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply