Sute de puieți de salcâm au fost plantați marți, în comuna Limanu. Continuă acțiunile voluntare menite a proteja mediul înconjurător 

0
972

Sute de puieți de salcâm au fost plantați marți, 17 mai a.c, în comuna Limanu, pe Valea lui Stănilă, într-o acțiune întreprinsă de Primăria Comunei Limanu, Școala Gimnaziala Nr 1 Limanu și Asociația de Părinți Limanu, prin participarea unor reprezentanți inimoși.

Elevii și părinții și-au arătat interesul și solidaritatea fată de această acțiune, conștientizând că trebuie să fim responsabili față de mediul în care conviețuim.
În speranța că toți conștientizăm importanța copacilor care au un rol semnificativ în reducerea emisiilor de gaze de seră și sunt o parte vitală a mediului în care trăim, iar astăzi, mai mult decât oricând, fiecare copac plantat contează și oricare dintre noi trebuie să se implice în acțiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător.

Vă așteptăm joi, să continuăm plantarea in aceeași zonă în intervalul orar 8:00-10.30. “Natura e casa noastră, iar în natură suntem acasă”. [Carlo Rovelli].


Mangalia News, 18.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply