Ecaterina CÎMPEAN: 1 MAI 2009 – 1 MAI 2022. LA MULȚI ANI, RADIO PRODIASPORA!

0
863
Cu ocazia împlinirii a 13 de ani de existență, mulțumesc radio ascultătorilor de pretutindeni, pentru fidelitatea cu care ne-au ascultat în toți acești ani. Vă mulţumesc pentru că ne sunteţi alături!

Astăzi, la ceas aniversar, doar bucurii și gânduri de mulțumire, celor care au contribuit la dezvoltarea radioului ProDiaspora, de la înființarea lui și până astăzi. Recunoștința e un sentiment minunat și e important nu doar s-o simțim ci și să o exprimăm, nu este așa?
Sunt mulți oameni pe care îi întâlnim în viața noastră, însă doar câțiva lasă o amprentă puternică în inimile și viețile noastre. Cei care sunt recunoscători pentru ceea ce au, inclusiv pentru oamenii din viața lor, sunt mai fericiți. Asta spun studiile științifice. În concluzie, eu sunt o femeie fericită, având în echipa Radio ProDiaspora, în cei 13 ani magnifici, doar oameni minunați și pentru acest lucru mulțumesc tuturor pentru suport și fidelitate.

Dragii mei colegi, o echipă adevărată valorează întotdeauna greutatea ei în aur, voi sunteți aurul magic din viața mea. M-ați ajutat să regăsesc ce e important pentru mine atunci când, uneori, mi-am pierdut busola. M-ați ajutat de multe ori să-mi regăsesc zâmbetul, speranța, curajul. Viața este pe atât de bună pe cât sunt oamenii cu care o împarți. Îmi place foarte mult să lucrez cot la cot cu voi și fiecare zi, fiecare emisiune realizată de voi, fiecare ajutor tehnic sau logistic, îmi dăruiește emoții pozitive și bucurie.Permiteți-mi să îmi exprim recunoștința pentru ajutorul profesionist pe care mi-l acordați, pentru implicarea prietenoasă, pentru empatie și receptivitate.

Cu toată sinceritatea mea, vreau să-i mulțumesc colegului si celuilalt fondator al radioului, Robert Landmann, pentru toată asigurarea tehnică acordată acestui post de radio. El m-a învățat să văd binele chiar și acolo unde nu poate fi. Îmi dă credință când încep să mă îndoiesc de mine și mă sprijină când am nevoie cel mai mult. Îi mulțumesc că a rezistat de multe ori la toate izbucnirile mele emoționale, că a încercat să mă facă să râd, când am fost tristă și că m-a învățat mereu ceva nou, deschizându-mi astfel noi părți ale lumii. Îi mulțumesc că nu a renunțat și a luptat pentru mine, subliniind importanța și unicitatea mea. Vreau să-i mulțumesc pentru faptul că pot conta întotdeauna pe el. E un om cu sufletul deschis, un prieten minunat și un mare ajutor în orice problemă. Îi doresc sănătate și răsplată generoasă pentru faptele sale bune. La mulți, mulți ani!

Vă mulțumesc, dragii mei colegi pentru atmosfera pozitivă din echipa radioului, pentru cuvintele sincere și susținerea voastră necondiționată, pentru ajutorul acordat și pentru spiritul de minunat de echipă. Vă doresc tuturor să aveți parte de multe emisiuni frumoase cu audiență maximă,care să vă aducă multă bucurie în suflet!

Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și sper că nu i-am dezamăgit.
La mulţi ani, dragi colegi din această lume pasionantă a radioului şi o îndeplinire frumoasă a vocaţiei. Fiți mereu alături de Radio ProDiaspora, un radio de VIS (Viaţă, Iubire, Speranţă). La Mulți Ani, Radio ProDiaspora!

Cu aceeași stimă și considerație,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ecaterina CÎMPEAN,
București, 30 aprilie 2022.

MN: LA MULȚI ANI, Radio ProDiaspora, LA MULȚI ANI, întregii echipe redacționale! Sunteți ADMIRABILI, dragilor! https://www.mangalianews.ro/category/diaspora/radio-prodiaspora/


Mangalia News, 30.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply