Sanatoriul Mangalia și-a reluat activitatea la Pavilonul B, în regim ambulatoriu, începând cu data de 28 martie

0
1261
Pavilionul B, din cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia și-a reluat activitatea, în regim ambulatoriu, începând cu data de 28 martie, a declarat recent managerul unității balneare, Bogdan Maganu.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, persoanele care solicită servicii balneare, pe baza trimiterii de la medicul de familie, având asigurare medicală, vor achita doar o taxă modică de coplată, în valoare de 10 lei/sejur, diferenţa fiind suportată din bugetul Casei de Asigurări de Sănătate. Precizăm că un sejur cu proceduri complete, la recomandarea medicilor, se desfăşoară pe parcursul a două săptămâni, respectiv 10 zile de tratament balnear.

Responsabilii din cadrul Sanatoriului Mangalia au mai declarat că persoanele care se prezintă la unitatea balneară pentru tratament ambulatoriu, fără trimitere de la medic, vor plăti tarifele la preţ întreg, în funcţie de procedurile pe care doresc să le facă. Aceleaşi tarife li se aplică şi celor care se prezintă la sediul instituţiei, cu trimitere de la medic, dar peste numărul de locuri decontat de Casa de Asigurări. Tarifele întregi practicate în regim ambulatoriu sunt cuprinse între 21 şi 62 de lei/procedură, în funcţie de recomandările specialiştilor. Pacienții pot solicita diferite tipuri de proceduri, cum ar fi: hidrokinetoterapie, hidromasaj, bai de nămol, terapie cu unde de șoc, ultrasunet, magnetoterapie etc.

Conducerea instituţiei reaminteşte că, începând din 7 martie, s-a reluat activitatea Secţiei de Radiologie, din Pavilionul B, iar din 15 martie – programul de rezervare pentru Secţia Sanatorială şi Secţia Spital.


Mangalia News, 29.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply