Ce este BIOREZONANȚA și care sunt avantajele ei? Răspunde dr. Ana Maria Bucur, de la Centrul Medical ”Stare Bună”

0
870

Ce este biorezonanţa?

Este o metodă de investigaţie paraclinică a stării de sănătate și funcționare a diferitelor organe, ca o scanare generală, folosită de personalul medical, fiind o modalitate auxiliară de diagnostic. Este o metodă de analiză a funcțiilor organismului, ce se bazează pe vibraţiile electromagnetice ale membranelor celulelor umane, fără a fi necesară prelevarea de sânge, fără a se recurge la o iradiere cu raze nocive și fără a introduce substanţe chimice de contrast. Examinarea are loc in zona energo-informaționala. Seamănă cu RMN – rezonanță magnetică nucleară, sau cu EKG-ul sau EEG-ul, aparatul înregistrand circuitele electrice dintre celule, știut fiind ca există o diferență de potențial de membrană de 60 mV/ miliVolți.

Celulele noastre sunt atât emițători cât și receptori de unde electro-magnetice participând astfel la “limbajul” intern, al organismului, care este studiat de neuro-fiziologie. Această ramură medicală cercetează energia care circulă ca un curent electric prin tot corpul, apărut ca urmare a schimburilor prin membrane celulare, permițând echilibrul și menținerea unei stări bune de sănătate.

Avantajele investigatiei:

• economie de timp;
• aduce informații care s-ar putea obține doar dupa consultări la mai multi medici specialisti și multiple analize de laborator;
• oferă rapid o imagine de ansamblu, a funcțiilor vitale și secundare, permițând diagnosticul diferențial sau orientarea către alte investigații specializate, dacă este cazul;
• este ecologică și lipsită de efecte secundare, nu este invazivă și nu este dureroasă;
• la finalul investigării, pacientul primește fisa cu rapoarte printate;
• nu necesită pregătiri anterioare, iar pacientul poate să mănânce înaintea investigatiei;
• descoperă faza preclinică a bolii, când n-au apărut simptome si dezechilibre majore;
• permite medicului să facă astfel prevenția, profilaxia și tratamentul precoce, permite medicina preventivă!

Rapoartele obținute prin biorezonanță:

Functia cardiacă si cerebro-vasculară, gastro-intestinală, hepatică, biliară, a pancreasului, a rinichilor, a prostatei, sexuală, a plămânilor, sistemul nervos, bolile osoase, densitatea minerală osoasă, boala osoasă reumatoidă, oligoelementele, coenzyme, metale grele si vitaminele, aminoacizii. Sistemul endocrin, tiroida și hormonii tiroidieni, sistemul imunitar, toxinele, pielea, ochiul, alergiile, metabolismul lipidelor, colagenul, meridianele de acupunctură în exces au deficit, glande mamare, organe genitale, calităti fizice fundamentale și un rezumat cu recomandări igienico-sanitare.

Care este atitudinea oficialităților medicale referitoare la această metodă?
Practicarea acestei metode este reglementată prin Legea 118/2007 privind organizarea și funcționarea activităților și practicilor de medicină complementară/ alternativă si se încadrează în categoria 6, numită “Aplicații bio-electromagnetice și energetice”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Important!
Deoarece nu sunt studii, ar fi de preferat să nu se efectueze la persoanele epileptice și la cele care poartă stimulatoare cardiace, precum și in perioada de graviditate.
In timpul scanării, pacientul nu trebuie să poarte asupra sa aparate generatoare de câmp electromagnetic (telefon mobil), monede sau obiecte din metal.
Este bine ca persoanele care prezintă un cumul de afecțiuni să realizeze controale periodice, cu frecvența recomandată de medicul curant.
Refaceți-vă sănătatea cu ajutorul nostru!
Dr. Ana-Maria Bucur.

Vă reamintim oferta de reducere cu 25%, din perioada 6-11 februarie 2022! Programări, la tel. 0241 751557Centrul Medical Stare Buna.


Mangalia News, 02.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply