#CumparaRomaneste | Adrian Ionuț Chesnoiu: ”Sunt și voi rămâne fidel consumului de produse românești! Vă încurajez să le cumpărați, pentru calitatea și gustul lor autentic!” [VIDEO]

0
597

Adrian Ionut Chesnoiu: ”Sunt și voi rămâne fidel consumului de produse românești! Vă încurajez să le cumpărați, pentru calitatea și gustul lor autentic!”

“Prin organizarea unui Târg de Crăciun la sediul Ministerului Agriculturii transmit încă odată mesajul meu de susținere a producătorilor locali și îndemnul de a cumpăra produsele românești. Vreau ca din primăvară, să permanentizăm acest tip de activitate, prin punerea la dispoziția producătorilor agricoli a parcării ministerului pentru a-și desface produsele în vederea comercializării, în fiecare weekend.
Este un model aplicat cu succes de către Consiliul Județean Olt care, sâmbăta și duminica, pune la dispoziție parcarea instituției pentru ca producătorii agricoli să își poată expune și vinde produsele de calitate. Mă bucur că acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, suntem față în față cu producători români și cu roadele muncii lor”.


Mangalia News, 18.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply