Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor

0
808

Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor, ce va avea loc în intervalul 6-19 septembrie 2021, în incinta centrului comercial din București.

  • 4 colecții private vor fi expuse în Centrul comercial, în septembrie 2021.
  • Parte a proiectului Pop-Up Museums, expoziția va putea fi vizitată gratuit de către clienții Sun Plaza. 

Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor, proiect ce va desfășura în perioada 6-19 septembrie 2021, în incinta centrului comercial din București. Muzeul Colecționarilor încheie seria Pop-Up Museums 2021, prin care Sun Plaza își propune să aducă și anul acesta, muzeele mai aproape de bucureșteni.

Muzeul Colecționarilor reprezintă o premieră și reunește într-o expoziție creată de la zero de către Sun Plaza, membrii comunității, colecționari amatori sau profesioniști, oferindu-le ocazia să își expună curiozitățile și obiectele cu valoare culturală. Astfel, în cadrul unei ediții unice și originale, aceștia își vor putea prezenta colecțiile pe care le-au adunat cu pasiune.

Pentru a se înscrie, doritorii sunt invitați să intre, până pe dată de 1 iulie, pe site-ul www.sun-plaza.ro/muzee și să completeze formularul dedicat. Un juriu va analiza fiecare propunere și va selecta cei 4 câștigători, care vor fi anunțați pe 8 iulie. Aceștia vor avea ocazia să își vadă colecțiile expuse în centrul comercial Sun Plaza, în intervalul 6-19 septembrie, și se vor putea bucura, astfel, de recunoașterea publicului larg.


Mangalia News, 23.05.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply