Citadela Scriitorilor, emisiune despre literatură și autori, realizată de Lucian Ciuchiță. Invitat: scriitorul Ioan Iacob [VIDEO]

0
960

Citadela Scriitorilor, emisiune despre literatură și autori, realizată de Lucian Ciuchiță. Invitat: scriitorul Ioan Iacob.

O veste bună, care ar trebui să bucure în egală măsură pe scriitori, edituri și cititori. O emisiune de televiziune special concepută pentru a promova literatura de calitate, o combinatie reusita intre literatura de ieri si cea de azi, unde scriitori autentici isi vor imprumuta ideile si pana, ca un arc peste timp, un dialog al autorilor, o masa rotunda cu literatori atat din tara, cat si din strainatate, o stralucita ilustrare a geniului creator in literatura autohtona si universala, dar si evocarea unor intamplari amuzante din viata lor si, in mod special, pagini de literatura pura, toate la un loc intr-o minunata intalnire saptamanala.

O picătură de esență tare, cu arome spirituale, care se va prelinge intr-un vas opac in care, pana mai ieri, se adunasera doar stropi ai compromisului actual… Un far aparut pe tarmul asteptarilor primare, care va lumina prin ceata vremurilor, atat pentru creatiile ratacite intr-un ocean al ignorantei, cat si pentru temerarii care au pornit pe drumul scrisului, in cautarile lor existentiale.

Iată prima emisiune Citadela Scriitorilor, cu Lucian Ciuchiță și Ioan Iacob, transmisă Joi, 25 februarie 2021:

MN: Vă recomandăm cu toată căldura să urmăriți această emisiune realizată de doi admirabili Maeștri ai Literaturii române actuale – Lucian Ciuchiță și Ioan Iacob, cărora le mulțumim cu deosebit respect și pentru faptul că onorează cotidianul online Mangalia News printr-o fecundă colaborare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 25.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply