Ruxandra Georgescu: La mulți ani, Mangalia News!

0
1073

Ruxandra Georgescu: ”Ca întotdeauna, Mangalia News își surprinde prietenii cu gesturi frumoase, pline de emoție. În ceea ce mă privește, nu voi putea răsplăti niciodată îndeajuns tot sprijinul pe care l-am primit din partea redacției dumneavoastră, necondiționat. Vă felicit pentru întreaga activitate, pentru perseverență, dar mai ales pentru faptul că încurajați și promovați valorile locale. La mulți ani, dragii mei prieteni! La mulți ani, Mangalia News!”

MN: Mulțumim, Rux, pentru frumoasa colaborare. Și…, ca-n Armată: ”Continuați!” 🙂

UPDATE – Ruxandra Georgescu: Ca întotdeauna, Mangalia News ne rezervă suprize minunate, care ne bucură sufletul. Mereu alături de comunitate, veșnic susținător al valorilor locale, dl. profesor Traian Lupu mă onorează cu această Diplomă, gest care pentru mine are o importanță deosebită. Vă sunt profund recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat, de-a lungul anilor! În numele frumoasei noastre colaborări, vă mulțumesc și vă urez mulți ani înainte, multă inspirație și la cât mai mulți cititori! Cu drag, a dumneavoastră prietenă, Ruxandra. Vă mulțumesc frumos, tuturor! Felicitări, în primul rând, redacției Mangalia News, pentru întreaga activitate!

Codruț Burdujan: Respect! Un domn care stie sa identifice oamenii valorosi ai Mangaliei si o artista care pune in lumina toata frumusetea orasului. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Doar atât mai adăugăm: Mulțumim, Rux, pentru tot. Mergi înainte și nu-ți uita pasiunea frumoasă! Pentru noi, ești aici: mangalianews.ro/Ruxandra+Georgescu


Mangalia News, 23.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply