Bogdan Bola: Spectacol absolut, la malul Mării Negre, în proiectul privind stoparea eroziunii costiere [VIDEO]

0
1338

Bogdan Bola: Spectacol absolut, la malul Mării Negre, în proiectul privind stoparea eroziunii costiere.

A fost într-adevăr spectaculos, iar imaginile reflectă exact acest lucru! Prima etapă a lucrărilor de stopare a eroziunii costiere, pe zona Mamaia – Năvodari, s-au finalizat cu succes și în termenul stabilit! Și ce este cu atât mai interesant abia acum urmează…

Bogdan Bola: Imagini spectaculoase, surprinse la scufundarea conductei care va alimenta țărmul litoralului nostru cu milioane de tone de nisip. Prima etapă a lucrărilor de pe zona Mamaia – Năvodari s-au finalizat cu brio, în termenele asumate de #ABADL și de antreprenor. Felicitări tuturor colegilor mei implicați în proiect, cât și oamenilor antreprenorului nostru, care și-au dovedit profesionalismul, atât pe mare cât și pe uscat.

Conducta va sta în așteptare acolo până când draga absorbant refulantă (una dintre cele mai moderne nave specializate din lume), plecată deja din portul Glasgow, va ajunge în Constanța și se va conecta cu ea, pornind înnisiparea propriu-zisă. Preconizăm ca lucrările să înceapă în data de 05 noiembrie, când vom demara efectiv procesul de lărgire a plajelor, chiar și cu o sută de metri.

Aurelian Mocanu: ”Degeaba ai fost la mare, dacă nu te-ai plimbat cu… conducta!” 😉


Mangalia News, 28.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply