DOBROGEA – CANTECUL SI DIVERSITATEA CULTURII POPULARE | Emisiune la Radio ProDiaspora, cu Mioara Gram

0
1402

DOBROGEA – CANTECUL SI DIVERSITATEA CULTURII POPULARE | Emisiune la Radio ProDiaspora, cu Mioara Gram.

Stimati ascultatori si mult iubiti prieteni ai postului de radio ProDiaspora, echipa de colaboratori si gazda emisiunii: “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun”, va invita, luni, 26 octombrie, 2020, incepand cu ora 20:00 a Romaniei, sa participati la editia culturala: DOBROGEA – CANTECUL SI DIVERSITATEA CULTURII POPULARE.

Oaspetii si contribuitorii in direct ai acestei editii sunt: poeta Mihaela Borzea si interpreta de muzica folk Dorina Lazar; colaboratorii emisiunii: “Arta, Stiinta si Religie in Cautarea Drumului Comun”, Nicolae Tetcu si Val Razesu, impreuna cu distinsi reprezentanti ai etniilor dobrogene; poeta, textiera si interpreta de muzica pop Camelia Florescu, impreuna cu invitatii sai din Dobrogea si ascultatoarea si prietena noastra din Mangalia, Adriana Andreescu.

Dialogurile in direct cu gazda si oaspetii emisiunii au loc pe Grupul de Facebook: <Radio ProDiapora-In Direct>, unde va asteptam cu mare bucurie!

Emisiunea “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun” poate fi ascultata folosind link-urile: http://tunein.com/embed/player/s106078/

sau folosind fisierul de ascultare pe care il puteti descarca aici: http://prodiaspora.de/prodiaspora

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164185956475440&id=71271543

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mioara Gram, din Houston, Texas, USA, pentru Radio ProDiaspora și Mangalia News.


Mangalia News, 26.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply