ARCA TV: Sindromul Hybris, sau Sindromul Hubris. Despre putere. Puterea noastră și a celor care ne conduc. Care e diferența? Vedem în Matricea, Episodul 20 [VIDEO]

0
1127

ARCA TV: Despre putere. Puterea noastră și a celor care ne conduc. Care e diferența?

Vă prezentăm un alt motiv pentru care oamenii ajunși în funcții de conducere, o iau pur și simplu razna. Sindromul Hybris sau Sindromul Hubris. Știți vorba aceea: “Dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere?”

Dezbatem Sindromul Hubris și ce înseamnă rolul fiecărui om pus într-o funcție publică. Cât ne afectează deciziile acestuia și dacă poate duce acest sindrom la dictatură?

Ce și pe cine alegem? Cât contează sănătatea mentală a oamenilor care ne controlează viața și destinul? În noaptea minții, este esential să încercăm să aprindem lumina și să oferim celor de lângă noi un grăunte de speranță.

În Matricea, Episodul 20, încercăm să spargem barierele impuse și să aducem o altă perspectivă asupra motivelor pentru care trebuie să alegem corect și înțelept, asupra rolului extrem de important pe care fiecare dintre noi îl putem avea, influențând în bine oamenii din jurul nostru. Ca o concluzie, lumina există în fiecare dintre noi. Sperăm ca împreună să o facem să lumineze mai puternic.

O emisiune în care, cu siguranță, te vei regăsi și sperăm, te vei ridica și vei reuși să îi ridici și pe alții, distribuind această emisiune, a cărei premieră a avut loc Sâmbătă, 17 octombrie, la ora 19.00, ora României!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV! Mangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 18.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply