Doamna Ministru, luați taurul de coarne! Lăsați politica deoparte câteva zile și intrați la clasă!

0
1025

Doamna Ministru, luați taurul de coarne!

Lăsați politica deoparte câteva zile și intrați la clasă!

Sunteți cea mai în măsură să arătați cum se face!

Toată lumea așteaptă exemple. Sunteți cel mai bun exemplu ce poate fi urmat. Intrați într-o sală de clasă și pregătiți-o pentru a primi elevii în condițiile pandemiei de coronavirus.

Intrați apoi la o grupă din grădiniță și așezați jucăriile, rechizitele, măsuțele, scăunelele, pătuțurile, respectând toate normele sanitare, dar și recomandările de organizare corectă a spațiului educațional, conform programelor școlare.

Televiziunile vor fi cu camerele de luat vederi pe dv, ca atunci când ați ascultat pe la uși și ați intrat să o certați pe acea doamna învățătoare, fiindcă de data asta trebuie să ia exemplu tot sistemul cum se face.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Apoi, in prima zi de școală, intrati la o grupă mică și luați locul educatoarei. Haideți, curaj, nu trebuie pregătire multă, doar să vă jucați cu copiii… La universitate e mai greu să fii profesor: să ții prelegeri pe specializări, ei, da! La grădiniță părinții pleacă și rămâneți doar dv cu copiii și vă jucați. Că îngrijitoare nu aveți. Atât, o zi.

Ce ziceți? Nu m-am gândit bine? Ca să nu vă mai chinuiți să elaborați norme complicate, pe care le așteaptă o țară de copii, părinți și profesori. Cel mai simplu și corect este exemplul personal.

Vă doresc un an școlar cu sănătate și rodnic.

P.S. Nu mă căutați prin școli, fiindcă m-am pensionat… Dumnezeu a avut grijă de mine și m-a ferit de așa un sistem de învățământ distopic…


Mangalia News, 03.09.2020. (sursa: Facebook).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply