THALIAMAR, dublu succes la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret, de la Fălticeni: Premiul I, la trupe de teatru și Premiul de interpretare feminină, prin Delia Rădulescu

0
977

”Miercuri, 26 august, o mare bucurie pentru Trupa Thaliamar: Premiul I, la trupe de teatru și Premiul de Interpretare Feminin al Festivalului, obtinut prin Delia Rădulescu, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret “Grigore Vasiliu Birlic”, de la Fălticeni.

Elevii actori: Călin Bațagoi, Ștefania Stîngă, Delia Rădulescu, Miruna Marin, Cosmina Boierescu, Hulya Sali, Ailin Bechir, Alexandra Radu. Coordonator: Aura Mircea.

Pentru trupa noastră, acest Festival Internațional de Teatru, prezidat de Ministrul Culturii, domnul Bogdan Gheorghiu, a fost o gură de oxigen binevenită”. 

”Mulțumim celor de la Direcția de Cultură Mangalia, prin domnul director Lucian Nichita, pentru că ne-au ajutat cu spațiul în care am putut să ne ținem repetițiile. Mulțumesc părinților, care au avut încredere în mine și le-au permis tinerilor actori să facă teatru într-un orășel mic ca Mangalia și să cuteze a concura cu trupe din București și din alte orașe mari, care au teatre profesioniste și sunt centre universitare”. (Aura Mircea).


Mangalia News, 27.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply