Moment muzical cu Fanfara, la Olimp – Amfiteatru – Belvedere – Panoramic [VIDEO]

0
1656

Mirela Dogaru: De Ziua Marinei, festivitățile pe care ne-am obisnuit sa le vedem in fiecare an, la Mangalia și Constanța, au lipsit. La Phoenicia Blue View din Olimp s-a marcat acest eveniment prin mai multe activități culturale. A cantat Maria Dragomiroiu, iar seara, Miss Litoral, pe scena pregătită la fântâna arteziană. Târgul handmade va asteapta cu produse unicat.

Moment muzical cu Fanfara, la Olimp – Amfiteatru – Belvedere – Panoramic:

Comentarii:

Gheorghe Corneanu: Sunt mândru și totodată foarte bucuros să văd că pardoseala de dale din beton armat B 750, din nisip de Sindominic, care împrejmuiește fântâna arteziană, opera subsemnatului, pe când lucram la SC CARP CONSTRUCT SA Neptun, ca șef de Producție Secundară, au rezistat cu bine 30 de ani și noul proprietar al Complexului Belvedere-Amfiteatru-Panoramic, nu le-a demolat, ceea ce înseamnă că aceste dale nu s-au degradat și de asta sunt sigur că această pardoseală va mai rezista și de acum încolo, încă mulți ani!

Cismasu Daniela: Interesant e cum a ajuns fanfara militara la Olimp, dar nu pe faleza din Mangalia…

Mocanu Dumitru: Așa a fost în 2019, iar în 2020, pauză!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marieta Mardare: Domnul Mocanu, toti regretăm Ziua Marinei… Din pacate, e pandemie, la nivel global. Trebuie sa respectam ceea ce spun specialistii. Important e sa ne protejam, sa purtam masca, ne salveaza viata, distantare fizica… Zile ale Marinei vor mai fi.


Mangalia News, 21.08.2020. (sursa: Mirela Dogaru, Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply