Arca TV: Întrebări și mai ales răspunsuri, în MATRICEA, Sâmbătă, 22 august, la ora 19.00, ora României

0
835

Arca TV: Întrebări și mai ales răspunsuri, în MATRICEA, Sâmbătă 22 august, la ora 19.00 ora României.

– Răspundem întrebărilor legate de Rețeaua Profesioniștilor. Lucrăm la această platformă de colaborare și profesionalism a tuturor românilor care doresc să se implice în inițiative care rezolvă crizele.

Inventatorii din România și în general din toată lumea se lovesc de refuzul autorităților de a implementa invenții. Rezolvă inventica românească multe dintre crizele actuale sau viitoare?

– Discutăm despre hărțile mentale. La ce informații te expui? Dau cuvintele cheie definirea orizontului de gândire?

– Despre măsurarea cantității învățământului doar prin prisma utilității practice. Este această tendință greșită? Ce a adus omenirii Teorema lui Pitagora?

Definiția politicianului, unde intervine dezbinarea, manipularea și introducerea cuvintelor noi în harta mentală, prin discursul dezbinator. Care este procentul de retenție al informației?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– De ce este importantă matematica, de ce trebuie să îl citim pe Eminescu, a rămas marele poet contemporan cu ceea ce se întâmplă astăzi? Ce s-a schimbat de la Eminescu până astăzi?

Întrebări și mai ales răspunsuri, în Matricea, Sâmbătă, 22 august, la ora 19.00, ora României. Participă Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Daniel Onofrei. Realizator: Lucian Blaga.

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/2XCWXmq.


Mangalia News, 21.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply