Iată 5 obiecte care îți vor transforma locuința de pe malul mării într-o CASA SMART

0
931

Iată 5 obiecte care îți vor transforma locuința de pe malul mării într-o CASĂ SMART.

Dacă tocmai ți-ai cumpărat un apartament sau o casă de vacanță pe malul mării, nu ar fi rău să o transformi într-o locuință inteligentă. Acest lucru presupune dotarea ei cu sisteme inteligente, activate pe bază de voce sau comenzi de pe telefon sau tabletă, precum și alte tehnologii care îți ușurează existența și îți oferă mai multă siguranță. În cazul în care te gândești să închiriezi spațiul, aceste detalii vor fi apreciate de oaspeții tăi.

Descoperă 5 dotări prin care casa ta de vacanță devine un smart home 

1. Senzorul inteligent de fum

Acest tip de senzor funcționează cu o tehnologie wireless, detectează fumul din încăperi de dimensiuni mici și medii și anumite modele pot fi controlate cu ajutorul unui sistem integrat pentru locuințe smart. El te va alerta prin alarma cu sunet ori de câte ori detectează prezența fumului, prin identificarea particulelor vizibile. Spre deosebire de alarmele pe bază de ionizare, acesta depistează pericolul în timp real. 

2. Sistemul de iluminare compatibil cu Alexa și Google Assistant

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu ajutorul becurilor inteligente, îți poți crea un sistem de iluminare pe care îl controlezi prin intermediul asistenților virtuali, până la cele mai mici detalii. Ele dețin funcții care îți permit, de exemplu, să reglezi intensitatea luminoasă în cameră, să alegi tipul de lumină sau să setezi anumite ore la care dorești ca acestea să se aprindă. Pot fi activate prin comandă vocală sau cu ajutorul aplicației pe mobil.  

3. Toaleta inteligentă

Pentru baie, obiectele smart te ajută să te bucuri de un nivel înalt de igienă. De exemplu, toaletele inteligente, cu sisteme de spălare AquaBlade, te scutesc de curațarea vasului de wc și asigură igienizarea corectă a acestuia. Astfel, vei putea uita de griji pe perioada vacanței, atât tu, cât și oaspeții tăi.

4. Încuietoarea inteligentă

Spre deosebire de modelele clasice, încuietorile smart nu necesită cheie, așadar, vei scăpa de grija acestora. Ele pot fi deschise cu ajutorul smartphone-ului sau al altor gadget-uri, cum este smartwatch-ul. De aceea, oferă un grad înalt de siguranță împotriva intrărilor prin efracție. Pot fi montate la aproape orice tip de ușă și permite înregistrarea mai multor utilizatori, deci poți împărtăși accesul în casă cu oricine dorești. 

5. Sistemul smart de control al temperaturii

Cu un astfel de sistem, ai control total asupra temperaturilor din casa ta. El îți permite să dai comenzile prin intermediul aplicației pe telefon și să realizezi setările individual în fiecare cameră. Funcții avansate, precum aceea de identificare a ferestrelor și ușilor deschise, te ajută să stăpânești mai bine cum evoluează temperatura în casă. Astfel, va fi mult mai ușor ca fiecare membru al familiei să se odihnească așa cum își dorește, dat fiind că anumite persoane sunt încântate să doarmă în camere răcoroase. Poți afla de aici beneficiile somnului la temperaturi joase.

Așadar, apelează la aceste soluții pentru a-ți crea casa de vacanță pe care ai visat-o dintotdeauna. Relaxarea și buna dispoziție vor veni de la sine!


Mangalia News, 21.08.2020. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply