Rareș Bogdan: La Primăria Mangalia susțin candidatul PNL, Cristian Radu

0
1499

farmec.ro
carturesti.ro%20

Alegerile locale din 27 septembrie vin cu surprize: Mohammad Murad, spre exemplu, a decis să candideze la Mangalia, după ce inițial spusese că țintește scaunul de edil al Constanței.

Pe data de 20 august, Mohammad Murad a susținut o conferință de presă la Mangalia, în cadrul căreia a explicat motivele candidaturii sale (detalii AICI) și a făcut referire și la europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, despre care se știe că îi este prieten.

„M-am consultat cu dânsul ca prieten, nu ca om politic. I-am explicat proiectul meu. A fost foarte încântat. Ca opinie politică, probabil că are politica partidului liberal. Suntem prieteni, a fost aici acum câteva zile, am vorbit de toate. L-am rugat să nu se implice public. E normal să separăm lucrurile”, a spus Murad.

Acestea fiind spuse, s-a speculat că Rareș Bogdan l-ar susține pe Mohammad Murad, în detrimental candidatului PNL la Primăria Mangalia, actualul primar Cristian Radu.

Constactat de Focus Press, Rareș Bogdan a precizat clar că el susține toți candidații PNL la primării și că nu amestecă prietenia cu Mohammad Murad cu chestiunile legate de partid.

“Eu sunt prieten cu Mohammad Murad, dar fac parte din Partidul Național Liberal, nu am cum să îl susțin, dar mi-ar fi făcut plăcere să candideze de la PNL. La Mangalia primarul Cristian Radu face parte din Partidul Liberal, nu am cum să mă duc să îi fac campanie lui Moha, dar este prietenul meu și vorbim ori de câte ori mă sună”, a declarat Rareș Bogdan. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Îl aștept pe Moha după alegeri, în PNL. Suntem în campanie acum, sunt în PNL, susțin candidații PNL. La Mangalia susțin candidatul PNL la primărie”, a adăugat Rareș Bogdan. Adică, îl susține pe Cristian Radu.

El a mai spus că evită să vină pe litoral în această perioadă, pentru ca aceste chestiuni să nu se interpreteze greșit: “Nu vin pe la mare, tocmai ca să nu dau vreo explicație de genul acesta. Însă ce pot spune este că prietenul meu Mohammad este un om extrem de valoros și a vitalizat litoralul, atât în zona de nord, Phoenicia, asemenea celor din Turcia sau Dubai, iar acum a realizat, din punctul meu de vedere, un fenomen în sudul litoralului. Eu sunt un fan al litoralului încă de copil, exact în sudul litoralului. Am și lucrat pe litoral, în Costinești de exemplu. Veneam și la Vama Veche, foarte des. Iar ce face Moha, revitalizează acea zonă care este mult mai frumoasă decât nordul, care este supraaglomerat. Toată salba aceea de stațiuni, în sud este nevoie de investitori. Dar, repet, eu fac parte din PNL și mi-ar fi plăcut să facă parte din acest partid. Din păcate, din acest motiv nu pot veni să îi fac campania. Politica și prietenia sunt două lucruri diferite, nu le încurcăm”, a declarat, pentru Focus Press, Rareș Bogdan.

Loredana MIHAI, focuspress.ro, 21.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply