Primar Georgescu Gheorghe Daniel: SE POATE MAI MULT! După 4 ani în care comuna s-a schimbat la față, este promisiunea pe care mi-o asum astăzi în fața dumneavoastră, oamenii și comunitatea din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni!

0
1878

SE POATE MAI MULT! După 4 ani în care comuna s-a schimbat la față, este promisiunea pe care mi-o asum astăzi în fața dumneavoastră, oamenii și comunitatea din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni!

Modernizarea comunei și proiectele vor continua în forță.

Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o, dar și pentru susținerea pe care am simțit-o zi de zi în acest prim mandat. Au fost 4 ani de muncă neîntreruptă ce au dat roade.

Mă înscriu în competiția pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu. Astăzi, mi-am depus oficial candidatura alături de o echipă puternică, o echipă de consilieri locali care să vă reprezinte și care să ne sprijine să facem și Mai Mult, în viitor.

Alături de această echipă, vă garantez responsabilitate, implicare, profesionalism, comunicare și respect față de comunitate! Doamne ajută!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primar Georgescu Gheorghe Daniel.


Mangalia News, 15.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply