MATRICEA, o ediție explozivă! – Sâmbătă, 15 August, la ora 19.00, ora României! ARCA TV transmite LIVE din Houston, Texas, USA [VIDEO]

0
937

farmec.ro
carturesti.ro%20

MATRICEA, o ediție explozivă, cu Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Daniel Onofrei, Sâmbătă, 15 August, la ora 19.00, ora României! Emisiune ARCA TV transmisă LIVE din Houston, Texas, USA. (Realizator: Lucian Blaga).

Pentru că GUVERNUL României, prin Ministerul Educației, propune reducerea numărului de ore de limba română, istorie şi geografie şi eliminarea limbii latine din școli, lucruri care credem că va atenta la consolidarea în rândul elevilor a sentimentului identitar şi a stimei de sine ca români, ne-am hotărât să mărim expunerea acestora în Matricea și în celelalte emisiuni Arca TV, prezente sau viitoare.

Începem cu NODUL DACIC, un simbol străvechi și atât de plin de semnificații utile în zilele noastre. Ce este Nodul Dacic?

Știați că peste 1000 de cuvinte românești se regăsesc în limba Farsi? Că Nodul Dacic se regăsește în hinduism?

O analiză a manipulării, a ceea ce putea deveni România în ultimii 30 de ani și bineînțeles a celor care ne conduc de 30 de ani. O descriere a celor 5 legi ale manipulării, subiect care va continua în emisiunile viitoare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dar indiferent de subiect, întotdeauna ne întoarcem la educație. Educația pe principiile axelor Nodului Dacic, o soluție pentru însănătoșirea societății românești.

O ediție explozivă a Matricei, Sâmbătă, 15 August, la ora 19.00, ora României!

MN: Toate emisiunile MATRICEA – Arca TV pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 15.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply