Dănuț Moldovan: ”Vino alături de un om al Mangaliei, un om care nu te-a dezamăgit niciodată, care nu a făcut promisiuni deșarte și nu a boicotat proiectele de dezvoltare ale orașului!”

0
934

Sunt Dănuț Moldovan și reprezint Mangalia! Prin tot ceea ce am făcut, am onorat acest oraș! Vă invit să veniți alături de mine și să facem din Mangalia locul în care #NE PLACE SĂ TRĂIM! Mangalia este a voastră, este a noastră, a tuturor! #Oamenii sunt Mangalia!

O comunitate puternică și unită, cu inițiative frumoase pentru dezvoltarea și bunăstarea orașului – #NOI SUNTEM ACEIA!

Mă cunoșteți! Din cei 51 de ani de viață, 50 i-am petrecut în Mangalia!#Eu Sunt Mangalia! Tu Ești Mangalia! Noi Toți Suntem Mangalia!

Vino alături de un om al Mangaliei, un om care nu te-a dezamăgit niciodată, care nu a făcut promisiuni deșarte și nu a boicotat proiectele de dezvoltare ale orașului!

ÎMPREUNĂ, putem readuce Mangalia acolo unde îi este locul!

ÎMPREUNA, putem transforma Mangalia într-un oraș cochet, căutat pentru peisaje marine care au inspirat artiști celebri, pentru liniște și curățenie, pentru evenimente și vacanțe, pentru școlile bune, pentru cultură și artă, pentru renumele medicilor, pentru verdele pădurii Comorova și răsăritul de soare din mare!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#MANGALIA SUNTEM NOI!
#DEMONSTRAȚI ACEST LUCRU!
#Alege DĂNUȚ MOLDOVAN PRIMAR! #PRO ROMÂNIA ȚINE CU MANGALIA!


Mangalia News, 11.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply