ARCA TV: Alexandra Nechita, Micuța Picasso a României, la Rețete Coolturale, cu Anca Mizumschi – Episodul 3

0
1002

ARCA TV: Sâmbătă 25 Iulie, ora 21.00, ora României, Alexandra Nechita, Micuța Picasso a României, la Rețete Coolturale, cu Anca Mizumschi!

Nu face niciun fel de paradă și vorbește cu o naturalețe ieșită din comun despre Beverly Hills și familie, despre piața internațională a artei și ciorbițe, despre copilul ei și talent, expoziții, proiecte viitoare și despre accentul moldovenesc.

Alexandra Nechita, o vasluiancă din Beverly Hills, nu mai este azi micuța Picasso, ci doar un om cu un talent incontestabil, care vrea să facă ceva pentru România.

Știați că există o hartă interactivă a pâinii? Sau cărți de bucate românești vechi, de fapt foarte vechi? Sau un restaurant – “Blid românesc” – în București, unde dacă mănânci, primești gratuit o carte? Toate acestea și multe alte proiecte au fost inventate de Cosmin Dragomir, care nu crede că este rolul unei persoane private să conserve tradițiile culinare românești, ci este rolul unei instituții a statului, dar în absența acesteia, ce să facă? S-a apucat de tipărit, de gătit, de umblat și de conservat. Ce a ieșit din toate acestea? O să vă spună chiar el, într-o nouă ediție a emisiunii Rețete coolturale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Agenda culturală “Zmeul de hârtie”:

Ungaria – expoziția “Deocamdată totul este în regulă” / „So far so good, ICR Budapesta. SUA – International Musicians Academy, Ovidiu Marinescu. Turcia – expoziția “Piețe din Europa și poveștile lor”, conf. dr. Cătălin D. Constantin.

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/2XCWXmq


Mangalia News, 23.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply