Organizația PNTCD Mangalia are o nouă conducere. Avocatul Florin Răican este președintele filialei [galerie FOTO]

0
2080

COMUNICAT DE PRESĂ – Organizația PNTCD Mangalia are o nouă conducere. 

Membrii organizației locale PNTCD Mangalia și-au ales o nouă conducere. De la începutul lunii iulie, destinele PNTCD Mangalia sunt conduse de avocatul Florin Răican. Florin Răican are 51 de ani, s-a născut la Brașov, este căsătorit, locuiește în Mangalia din anul 1994, este avocat în cadrul Baroului Constanța, are peste 25 de ani vechime în profesii juridice. Președintele PNTCD Mangalia va fi sprijinit în activitatea politică de un secretar general și de șapte vicepreședinți.

Primele măsuri ale noii echipe au vizat sediul organizației din Bd. 1 Decembrie 1918 care a fost reabilitat la interior. S-au refăcut tencuielile, s-au zugrăvit pereții, s-au vopsit părțile din lemn, s-au igienizat părțile comune. Actualul sediul al PNTCD Mangalia a avut pe vremuri destinația de maternitate, a găzduit apoi Casa Pionierilor și este singurul sediu de partid din Mangalia vizitat de un rege (Regele Mihai, în 1998) și de un președinte al României (Emil Constantinescu, în 1997).

În ziua de 10 iulie 2020, pe peluza din fața Hotelului Corsa a avut loc prezentarea noii echipe de conducere a PNTCD Mangalia, au fost expuse principalele proiecte și ofertele politice adresate electoratului din Mangalia, proiecte care vizează îmbunătățirea calității vieții, protecția mediului și dezvoltarea durabilă din zona noastră.

Președintele Florin Răican a precizat că noua echipă a PNTCD Mangalia este constituită din  mai mulți avocați, medici, ingineri, economiști, agronomi, tehnicieni, oameni cu studii medii, oameni de afaceri, studenți  care nu s-au mai implicat în politică până în prezent dar care constituie repere morale și profesionale pentru comunitatea locală.

Reprezentanții PNTCD prezenți au arătat că vor participa la viitoarele alegeri locale ca parte în cadrul ALIANȚEI PSD – ALDE – PNTCD, vor spijini un candidat comun pentru Primăria Mangalia și vor avea listă comună pentru Consiliul Local Mangalia. Convingerea unanimă este aceea că după opt ani de întuneric, după opt ani eșecuri, după opt ani de jefuire sistematică a Mangaliei de către administrația PNL, s-a format o alianță electorală care poate reda Mangalia locuitorilor ei, care poate readuce Mangalia în topul municipiilor din România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La eveniment au participat Președintele PNTCD Constanța – Adrian Țapliuc, Președintele Organizației Municipale Constanța PNTCD – Dan Pelcinschi, președinții organizațiilor PNTCD de la Tuzla și Limanu. De asemenea, au participat în calitate de invitați președintele PSD Mangalia – Neculai Tănasă, președintele ALDE Constanța – Leonard Tănase, fostul primar al Mangaliei – Zanfir Iorguș și candidatul la Primăria Mangaliei – Nicu Moroianu. Invitații prezenți au felicitat noua conducere, au remarcat cantitatea și calitatea ridicată a resursei umane care a aderat la PNTCD Mangalia și au exprimat credința că viața politică din Mangalia are numai de câștigat, prin revigorarea PNTCD Mangalia.

Organizația  PNTCD  Mangalia, 12 iulie 2020.


Mangalia News, 12.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply