Ilinca Teodoriu – ”Ne-am întors în timp, atunci când în Vamă oamenii vorbeau unii cu ceilalți și se fabricau povești care se spuneau din generație în generație” FOTO/VIDEO

0
1278

Ilinca Teodoriu: ”Am iesit aseara in sat. S-a respirat! Asa cum imi aminteam eu ca se intampla candva. A fost aglomerat, dar nu am avut niciodata senzatia ca ma sufoc, de mult prea plin. Care pe la terase, care pe plaja. Cateva personaje care nu erau ale locului se simteau stinghere. Probabil si vanzatoarea care vindea trandafiri din glastre hidoase de plastic. In rest, aseara, Vama chiar a fost misto! Oare de ce nu o pastrati asa, voi cei care v-ati unit in acest weekend?

A fost un exercitiu pe care nu il credeam posibil. Eram convinsa ca cineva o sa “fure” din cascaval. Poate chiar s-a intamplat asta, dar cluburile mari s-au tinut de cuvant. Felicitari! Si pentru cuvantul respectat, dar si pentru atmosfera creata in sat. Ne-am intors in timp, atunci cand in Vama oamenii vorbeau unii cu ceilalti si se fabricau povesti care se spuneau din generatie in generatie.

Si muzica s-a auzit bine. La fiecare locatie in parte! Se poate, va rog frumos, sa aruncati boxele alea departe tare sa auzim si de acum inainte marea cand dansam? Ca sa nu mai zic ca si ferestrele caselor ar sta cuminti si potolite in balamale. Și, băi…, da. S-a auzit marea!!!!!!! Si ce a inceput acum, chiar cred ca ar aduce înapoi Vama cea Veche, aia de se tot aude prin targ ca s-a stricat 😎😎 Zic si eu.

VIDEO, aici: facebook.com/ilinca.teodoriu

Ps: În toate locatiile, daca era depasita capacitatea, se statea la rand. Sau se reorienta fiecare spre plaja, povesti si mare. Și, da. Chiar și la Stuf!

MN: Alte articole semnate de Ilinca Teodoriu, publicate de Mangalia News puteți citi AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 11.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply