AMVVD | Avem o nouă colegă: doamna căpitan Elena Celea | Domnului lt. col. Năforniță Florin i-a fost înmânată placheta de onoare a AMVVD, Sucursala Constanța | Împreună susținem veteranii!

0
1657

Vă anunțăm cooptarea în echipa de conducere a filialei noastre a doamnei Elena Celea. Este fost lucrator de poliție, iar la trecerea în rezerva a avut gradul profesional de inspector principal, echivalentul gradului militar de căpitan. A ocupat funcția de șef birou financiar din cadrul Serviciului financiar-contabil al IPJ Constanța. Se va ocupa de finanțele sucursalei noastre, pentru că este cea mai pregătită în acest domeniu, este specializată pe analiză financiară, audit și control financiar preventiv. Cu siguranță, va aduce un plus de valoare echipei noastre. Bun venit și succes alături de noi! Împreună susținem veteranii! 🇷🇴


Vineri, 12.06.2020, am avut bucuria să ne fie alături comandantul Batalionului de Sprijin al Forțelor Navale, care s-a înscris în AMVVD. Este vorba despre domnul Lt. Col Năforniță Florin, veteran al teatrelor de operații militare din Afganistan, unde a participat anul 2006 și Irak în 2009. Având o carieră militară de succes, a primit emblema de onoare a SMFN (Statul Major Al Forțelor Navale) în 2018, an în care a preluat comanda Batalionului de Sprijin al SMFN. Pentru susținerea eforturilor militarilor veterani, din teatrele de operații, suntem onorați să-i înmânăm placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Sucursala Constanța.

 

ÎMPREUNĂ, SUSȚINEM VETERANII! 🇷🇴

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 13.06.2020. (A transmis dl. Cristi Crăciun, președintele AMVVD Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply