Dragos Bociog, consilier local Mangalia: Avand in vedere situatia grea in care ne aflăm, am decis să sustin neconditionat sistemul sanitar local, să sustin toate proiectele sociale necesare la acest moment pentru buna desfasurare a vietii sociale din acest oras, pentru că este important ca varstnicii acestui oras să poata fi sustinuti

0
1283

”Buna ziua,

Avand in vedere situatia grea in care ne aflam, am decis sa sustin neconditionat sistemul sanitar local, sa sustin toate proiectele sociale necesare la acest moment pentru buna desfasurare a vietii sociale din acest oras, pentru ca este important ca varstnicii acestui oras sa poata fi sustinuti.

Consider ca in acest moment trebuie sa lasam politica deoparte si sa dam dovada de rationalitate si solidaritate. Este important ca dupa ce vom depasi cu bine aceasta perioada, sa gestionam cu mare responsabilitate si viata economica a acestui oras.

De aceea este necesar ca:

– proiectele aflate in desfasurare sa continue, pentru că un oras turistic nu se poate remonta economic, daca proiectele incepute raman nefinalizate;

– tote proiectele necesare dezvoltarii turismului local sa nu fie stopate;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– sa analizam pas cu pas evolutia acestei pandemii si sa intervenim prompt, de fiecare data cand se va impune, cu masurile necesare, la momentul respectiv (fie sa alocam sume suplimentare fata de cele alocate spitalului, fie sa crestem asistenta sociala fata de cei aflati in nevoie etc).

Asa cum am facut-o si pana la acest moment, ma ofer voluntar neconditionat in sustinerea tuturor proiectelor necesare mentinerii acestui oras la un nivel de existenta sanitara, economica si sociala.

In acest sens, rog toti cetatenii care au posibilitatea sa sustina activitatea Spitalului Mangalia, dupa posibilitati, cu tot ce le este la indemana (bani, materiale de protectie, materiale de igiena etc).

O sa existe viata si dupa aceasta situatie grea prin care trecem si trebuie sa fim pregatiti sa raspundem economic, pentru că, altfel, acest oras o sa se stinga cu toti locuitorii in el, in viata, dar fara nicio posibilitate economica.

Sper ca Dumneze sa fie cu noi si sa ne lumineze mintea pentru a lua cele mai bune decizii pentru acest oras.

Doamne ajuta!”

Dragos Bociog, consilier local, Mangalia.


Mangalia News, Vineri, 27.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply