Prefectul județului Constanța a propus prelungirea valabilității cursurilor școlii de șoferi, de la 12, la 24 de luni. Astfel, candidații pentru obținerea permisului nu vor fi nevoiți să-și refacă dosarul de școlarizare, dacă trece un an de la începerea cursurilor

0
1488

Prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu:

”Vin cu vești îmbucurătoare pentru toți cei care doresc să obțină permisul de conducere! Le-am propus ministrului de Interne, dl. Marcel Vela și ministrului de Finanțe, dl. Florin Cîțu, prelungirea valabilității cursurilor școlii de șoferi, în vederea obținerii permisului auto, de la 12 la 24 de luni. După cum bine știți, în momentul de față, valabilitatea dosarelor este de un an, iar acest lucru a dus la situații neplăcute pentru mulți dintre dumneavoastră. Dat fiind faptul că un număr impresionant de persoane doresc să fie șoferi, programarea examinărilor este una anevoioasă și poate dura chiar și până la trei luni.

Prin măsura propusă de Instituția Prefectului – Județul Constanța, candidații pentru obținerea permisului nu vor fi nevoiți să refacă dosarul de școlarizare, dacă trece un an de la începerea cursurilor. Menționez că această propunere se va aplica în toată țara, în eventualitatea în care Guvernul decide să inițieze un HG.

Iar ca sfat, pentru toți cei care doriți să deveniți șoferi, să nu uitați că acest pas este și o responsabilitate uriașă. Noi, prin eforturile noastre, vă vom sprijini mereu, dar și voi să fiți mereu atenți în trafic și prudenți!”

(sursa: facebook.com/George-Sergiu-Niculescu).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply