Braiconf a dat drumul producţiei de măşti din bumbac în fabrica din Brăila: Am văzut necesitatea în piaţă şi am vrut să răspundem cererii

0
1184

Producătorul de cămăşi Braiconf din Brăila, o companie care a împlinit 70 de ani de activitate pe piaţa din România, produce o serie de loturi pilot de măşti din bumbac, adapându-şi astfel o parte din capacitatea fabricii.

“Ne adaptăm. Am văzut necesitatea pentru astfel de produse şi am decis să răspundem cererii de dispozitive de protecţie. Ne-am organizat astfel intern pentru a realiza măşti din bumbac”, spune Robert Zisu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Braiconf Brăila.

El precizează că măştile nu sunt acreditate, nu pentru uz medical, însă oferă un grad de protecţie purtătorilor în activitatea lor de zi cu zi. Măştile pot di spălate şi dezinfectate, fiind refolosibile.

“Se pot spăla la 60 de grade şi se pot călca acasă. Sunt o soluţie pentru cei care nu pot lucra de acasă, cei care continuă să fie activi şi au nevoie de o barieră de protecţie. Măştile chirurgicale sunt recomandate a fi purtate 3-4 ore şi apoi înlocuite cu altele sterile, pe când acestea din bumbac se pot refolosi după spălare”.

Braiconf produce măşti din bumbac 100%, material cu densitate mare, cusut, astfel că ţesutul nu va fi afectat rapid. “Sunt măşti premium, păstrăm standardul de la cămăşi”, adaugă Zisu.

Braiconf are 700 de salariaţi şi Zisu afirmă că ideea de a produce măşti a pornit de la dorinţa de a-i proteja pe angajaţii proprii. Compania a căutat să cumpere măşti şi nu a găsit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Producătorul de textile Braiconf Brăila a încheiat anul 2019 cu venituri totale de 42,6 milioane de lei, în scădere cu aproape 12% faţă de anul precedent şi cu pierderi de 4,3 mil. lei faţă de un rezultat pozitiv de 53.850 de lei în 2018, arată datele din raportul societăţii.


Mangalia News, 20.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply