Radu Cristian: În Mangalia se spală trotuarele și scările de bloc cu soluții dezinfectante

0
1348

Radu Cristian: La această oră, în Mangalia se spală trotuarele cu soluții dezinfectante. Rog cetățenii să înlesnească accesul angajaților societății de salubrizare în toate spațiile publice. 

Așa cum am mai spus, am început să dezinfectăm inclusiv scările de bloc.

Am luat măsuri speciale de sprijin pentru persoanele vârstnice, cele singure și cele cu nevoi speciale. Sănătatea populației este prioritate zero.

Evitați deplasările inutile! Păstrați distanța minimă față de cei cu care interacționați! Respectați regulile de igienă!


În atenția locuitorilor municipiului Mangalia

Începând de astăzi, acțiunile de dezinfecție se extind inclusiv în scările de bloc. În fiecare dimineată și seară, dezinfectăm străzile și trotuarele, ghenele de gunoi, iar pe parcursul zilei acționăm cu soluții speciale în toate zonele publice. Atât eu, personal, cât și colegii de la Serviciul Social am transmis pensionarilor, persoanelor singure și celor cu nevoi speciale să ne contacteze de câte ori au nevoie de ceva pentru a evita deplasările inutile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Am dat numărul meu de telefon (0756201202) tuturor vârstnicilor și celor care ar putea avea nevoie de sprijinul nostru, în special acum, în vremuri de criză. Fac încă o dată apel la toți cetățenii orașului să stea cât mai mult în case, să păstreze distanța minimă de 1 metru, când interacționează cu alte persoane și să respecte toate regulile de igienă, pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu COVID-19.


Mangalia News, 18.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply