Florin Jianu: Dacă nu există responsabilitatea individuală, a fiecăruia dintre noi în parte, degeaba se fac dezinfectări, iar fără dezinfectări, degeaba cumpărați diverse produse, cu sacii!

0
720

Bună seara!

Dacă nu există responsabilitatea individuală, a fiecăruia dintre noi în parte, degeaba se fac dezinfectări, iar fără dezinfectări, degeaba cumpărați diverse produse, cu sacii!

Degeaba cumperi 5 cărucioare pline din supermarket, dacă tu acolo te inghesui cu alte câteva zeci sau sute de persoane, nepurtând mască, împingând un cărucior pe care pui mâna direct și eventual trăgând și o flegmă pe jos, la ieșire.

Ar fi ideal dacă s-ar conștientiza că cele mai mari șanse de a fi contaminat cu acest virus le ai prin contactul direct cu alți oameni ce pot fi purtători ai virusului, asta ar însemna că știm ce avem de făcut și ce nu este indicat să facem.

Dezinfecțiile la acest moment se fac pentru a preveni, dar totul este în zadar, dacă nu se înțelege că statul în orice loc, alături de mai mulți oameni (pot fi și 2 oameni, din care unul să fie purtător de virus), reprezintă cel mai mare risc de contaminare.

Covid-19 nu vine din pământ și nici din cer, nu vine din alimentele pe care le consumăm, este transmis de la om la om, ceea ce ar trebui să dea de gândit multora!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Poate se înțelege, într-un final, că prevenția este cea mai bună armă împotriva oricărui virus. Mai bine se stă azi în casa proprie, decât mâine în spital.

Seară bună și multă sănătate!

Florin Jianu, directorul SC Polaris M Holding Mangalia.


Mangalia News, 18.03.2020. (sursa: Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply